Fastighetsskötare

Fahlin Förvaltning är ett familjeföretag som förvaltar ett trettiotal fastigheter med bostäder och lokaler i Stockholms innerstad, Solna, Täby och Vallentuna. Vi bedriver ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning inklusive ombyggnationer och renoveringar i egen regi. Företaget har varit verksamt i 70 år. Huvudkontoret är beläget i Gamla Stan och fastighetsservicens personal utgår från Solna.

Vi sysselsätter cirka 35 personer på heltid. Vi söker nu en fastighetsskötare till vår fastighetsserviceavdelning.

Fastighetsserviceavdelningen ansvarar för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av byggnaderna och tillhörande utvändig mark. Avdelningen ansvarar också för att el, värme, vatten och ventilation fungerar för avsedd användning.

I tjänstens arbetsuppgifter ingår:

  • Avhjälpande av fel hos hyresgäster
  • Löpande genomgång av fastigheternas allmänna utrymmen
  • Underhåll av fastigheternas allmänna utrymmen inklusive lampbyten och viss städning
  • Uppföljning av driftsystem för värme och ventilation
  • Trädgårdsarbete

Erfarenhet/krav

Du har kunskaper i fastighetsteknik och fastighetsskötsel och har jobbat som fastighetsskötare några år. Erfarenhet och kunskap inom el och/eller VVS är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, självgående, serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du ser till helheten ur hyresgästens synvinkel. Du är bra på att planera och prioritera din arbetsdag, men kan även vara flexibel om förändringar skulle uppstå. Självklart är du prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra.

 

Tjänsten är heltid och vi tillämpar provanställning

Frågor om tjänsten besvaras av Karin Fahlin på telefon 08-21 64 01.

Rekryteringsarbetet sker löpande och ansökningar med personligt brev, cv och referenser skickas till:

karin@fahlinforvaltning.se

Vi ser fram emot din ansökan!